Bouldering och topprepsklättring - Mobil Inpassering

Klättercenter

Välkommen till Vårt Klättercenter: Din Destination för Klättring och Äventyr

Bemanning-On-Demand och Mobil Inpassering för Flexibla Besök

Upptäck det ultimata sättet att njuta av klättring på din tid. Med vårt unika system för Bemanning-On-Demand och Mobil Inpassering, är vårt klättercenter alltid tillgängligt när äventyrslusten slår till. Registrera dig nu och utforska våra fascinerande klätterväggar och beachplaner när som helst, dygnet runt.

Priser för Dagsinträde: Klättring och Beach för Alla Åldrar


OBS! Numera ingår hela anläggningen i dagsinträdet, precis som med våra medlemskap. Det betyder att du kan klättra, hänga på beachen, använda gymutrustningen och basta hela dagen utan extra kostnad.

Dagsinträde

Klättring, Beach, Gym, Bastu


Vuxen: 120 kr

Junior 9-18 år: 90 kr

Barn 5-8 år: 50 kr

Titta på: 50 kr


*Ett barn under 5 gratis med klättrande vuxen.

Hyra utrustning


Klätterskor: 35 kr

Kritpåse: 20 kr

Sele: 35 kr*går att swisha för på plats eller välja som tillval i webbshopen.

Dagsinträde

Titta på


Vi tar 50 kr även för er som tittar på och/eller vaktar barn. Då får ni vara med uppe på mattorna och hälpa till samt utnyttja Pingisbordet.


Dagsinträde

Klättring

Mobil inpassering


120 kr

Dagsinträde

Klättring Junior 16-18 år

Mobil inpassering


90 kr

Öppettider och Drop-In Information


Vårt klättercenter välkomnar alla klätterentusiaster för drop-in på lördagar mellan 13:00 och 18:00. För tillgång utöver dessa tider, utforska vårt medlemskap eller digitalt-dagsinträde som erbjuder obegränsad tillgång med Mobil Inpassering. Se vår hemsida för mer information om #bemanning-on-demand.


Flexibilitet och Förbokning

Med vårt nya system avslutar vi nästan drop-in och introducerar större flexibilitet med bemannade öppettider på helger och on-demand tillgänglighet. Boka din klättringstid idag för att säkra din plats!


Varför Välja Oss?

Vi strävar efter att tillhandahålla en överlägsen klätterupplevelse med regelbundna uppdateringar av våra klätterväggar och leder. Vårt klättercenter är inte bara en plats för fysisk aktivitet utan även för gemenskap och lärande med kurser, evenemang och mer.

 
 
 
 
 
 
 

Personlig Klättringsstart: Boka instruktörsession 


Om du önskar stöd från en instruktör för att komma igång med din klättring, kan du boka en personlig session utan extra kostnad.


Kontakta oss med din önskade dag och tid så hör vi av oss, och vi ser fram emot att möta dig här i klättercentret för att göra din klätterupplevelse så givande som möjligt.


Observera: För att prova på topprepsväggen tillkommer en extra kostnad om du inte redan har ett grönt/gult-kort. Vi erbjuder även topprepskurser som resulterar i det Gröna kortet, d.v.s. den licens som krävs för att säkra någon som klättrar i alla svenska klättergym.

Hur bokar jag in mig? 


Det är bara att höra av dig via tel, mail, messenger eller ovan formulär. 

Större framförhållning är lika med större valmöjlighet på dag och tid för ert besök i klättergymmet.


Bemanning on-demand

Om du vill ha hjälp av en instruktör att komma igång med Bouldering eller topprepsklättring kan du utan extra kostnad boka in en tid där vi möter dig i klättercentret.

  • Hör av dig med en förfrågan om dag och tid.
  • OBS. prova på topprepsväggen kostar som vanligt extra om du inte har ett grönt/gult-kort.


Obemannad Drop-in

För dig som är över 16 år och har klättrat förut finns fortfarande möjligheten till Drop-in enligt nedan. 

  • Köp Dagsinträde Klättring via vår webbshop. Fungerar på samma sätt som våra klippkort, du kan med en knapp på Mina sidor komma in i Klätterhallen. Inträdet går att använda direkt eller när som under en månad från köpet. Är ni flera? Välj ett lämpligt tillval i shoppen.
  • Har du besökt oss förut? Det går även att ringa oss så öppnar vi dörren till Klättercentret åt dig efter du swishat för inträde.
  • Hyrskor för klättring finns i Klätterhallen.
  • Följ med en kompis med medlemskap och swisha på plats.
  • Grönt/gult kort gäller vid klättring på topprepsväggen.
  • Bouldering kräver inga förkunskaper.