Bemanning-On-Demand och Mobil Inpassering

Beachvolley, Fotboll, Lek

Boka - Beachplan


Vi har öppet på Lördagar mellan kl 13 och 18 för bemannad drop-in men du kan besöka oss med Mobil inpassering obemannat
24/7.

1.


Klicka på knappen "Boka".


Sidan öppnas i ett nytt fönster.

2.


Logga in om du redan har ett AKTIVT konto.


Har du inte ett konto följ bokningsstegen på sidan.

3.


Välj tid, fyll i uppgifter och klicka "Lägg till i kundvagn".


Där kan du kontrollera din beställning.

Beachplan

60 minuter

Mobil inpassering


370 kr

Välkommen till Vårt Beachvolleybollcenter: Din Destination för Beachvolley och Sport

Bemanning-On-Demand och Mobil Inpassering för Flexibla Spel

Upptäck det ultimata sättet att njuta av beachvolley på dina villkor. Med vårt unika system för Bemanning-On-Demand och Mobil Inpassering, är vårt beachvolleybollcenter alltid tillgängligt när spelglädjen kallar. Registrera dig nu för att utforska våra imponerande beachvolleyplaner och andra faciliteter när som helst, dygnet runt.


Barnvänlig beach: Lek och skoj i en trygg miljö för hela familjen!

För familjer är vår anläggning också perfekt för att låta barn rasta överskottsenergi på vår barnvänliga beach, där de kan leka och ha kul i en trygg och rolig miljö.

Öppettider och Drop-In Information


Vårt beachvolleybollcenter välkomnar alla beachvolleyentusiaster för drop-in på lördagar mellan 13:00 och 18:00. För tillgång utöver dessa tider, utforska vårt medlemskap som erbjuder obegränsad tillgång med Mobil Inpassering. Se vår hemsida för mer information om #bemanning-on-demand.


Flexibilitet och Förbokning

Med vårt nya system avslutar vi nästan drop-in och introducerar större flexibilitet med bemannade öppettider på helger och on-demand tillgänglighet. Boka din speltid idag för att säkra din plats!


Varför Välja Oss?

Vi strävar efter att tillhandahålla en överlägsen beachvolleyupplevelse, vårt mål är att löpande förbättra anläggnnigen utefter våra kunders önskemål. Vårt beachvolleybollcenter är inte bara en plats för sport och aktivitet utan även för gemenskap och lärande med kurser, evenemang och mer.


Boka din personliga spelstart eller kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt beachvolleybollcenter och hjälpa dig på din beachvolleysresa.

Torsdagsvolley: Gemenskap, Glädje, och Spännande Matchspel!


Torsdagsvolley kl 18:00-19:30: Gå med i det glada gänget för en kväll fylld med gemenskap och spännande beachvolleyboll! Oavsett nivå skapar vi blandade lag för roliga matcher. Endast 120 kr/person – upplev torsdagsglädjen, skapa nya vänskapsband och gör varje spelkväll till en minnesvärd upplevelse!


Ingen föranmälan krävs men hör gärna av dig vid frågor!

Beachvolleyboll - Seriespel

Ta del av spänningen i vårt Beachvolley Americano Seriespel!


Anmäl dig individuellt och upplev en dynamisk spelupplevelse där du både spelar med och möter olika spelare varje vecka.
Med åtta personer i varje division erbjuder vi sju veckors intensiva säsonger där varje match är en möjlighet att visa dina färdigheter.

Spela tre set till 21 poäng var, där varje poäng räknas mot din totala poäng i serien. Vid säsongsslut belönas den som lyckats samla flest poäng.


För att delta, se till att du är tillgänglig för matcherna på angiven tid och var beredd att spela. Anmäl dig idag för en chans att ta hem segern!


Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till Modulens Seriespel.