Detta ingår i ditt medlemskap

När du blir medlem hos oss får du obegränsad tillgång till hela anläggningen dygnet runt alla dagar i veckan. Upptäck exakt vad som ingår i ditt medlemskap här. Tillträde ges genom vår Mobila Inpassering.

Våra tjänster

Bouldering


Utforska bouldering - en spännande klättringsform utan rep. Här blir varje steg en seger och varje klätterproblem en möjlighet att utmana din styrka och smidighet.

Bli en del av vår gemenskap, där passionen för att klättra fritt och utforska nya sätt att övervinna klätterväggar förenar oss. Upplev adrenalinet, hitta din balans och låt bouldering ta din klätterupplevelse till nya höjder!

Topprep & Autobelay


Upptäck tjusningen med topprepsklättring - en fängslande klättringsform där säkerhet står i fokus. Varje steg är en triumf och varje klättervägg en chans att utmana din styrka och teknik.


Utöver två konventionella topprep har vi även automatsäkringssystem som tillåter dig att klättra självständigt, utan att vara beroende av en partner.


För att säkra på topprepsväggen behövs ett grönt kort. Oroa dig inte om du inte har det ännu – vi erbjuder kurser för att du ska kunna klättra säkert och njuta av spänningen!

Beachvolleyboll


Upptäck beachvolleyboll inomhus - snabb, precis och full av gemenskap. Känn sanden och njut av varje slag över nätet. Bli en del av vårt glada gäng där alla, oavsett erfarenhet, kan blomstra. Upplev glädjen, utmana dig själv och låt inomhusbeachvolleyboll bli din favoritsport året runt!

Pingis


Ta en paus från klättringen eller beachvolleybollen och utmana dina vänner på vårt fria tillgängliga pingisbord i anläggningen! Slå ett par bollar, njut av en avkopplande stund och låt din tävlingsanda flöda. Varför inte prova något nytt och överraska med rundpingis? Det finns alltid möjlighet till spontan match och skratt. Gör din tid hos oss ännu roligare med en omgång pingis eller rundpingis - välkommen till en plats där aktivitet och skoj går hand i hand!

Gymutrustning


Trots att vi inte har ett omfattande utbud av gymutrustning, finns det tillräckligt för att komplettera din träningsupplevelse vid klättringen och stranden. Med ett power rack och lösa vikter kommer du långt. Missa heller nite våran speciella utrustning för a stärka din greppstyrka!

Bastu


Efter ditt träningspass kan du koppla av i vår rymliga bastu. Starta den i början av ditt pass så är den varm och behaglig när du är klar. Unna dig själv en stund av avslappning och njut av den lugna atmosfären – en perfekt avslutning på din träningsupplevelse.


Bastun är gemensam för damer och herrar så ta med badkläder.

Omklädningsrum och dushar


Våra två rymliga omklädningsrum, dam & herr, är utrustade med tre duschar vardera för din bekvämlighet.